Overbruggingskrediet KBC

Het overbruggingskrediet van KBC is een interessant overbruggingskrediet. Het overbruggingskrediet van de KBC verschilt niet zo heel veel van andere overbruggingskredieten, maar het is wel de moeite waard om dit eens te bekijken.

Wat is een overbruggingskrediet bij de KBC?

De KBC schiet kredietnemers met financiƫle middelen gedurende een bepaalde periode te hulp met het overbruggen van die periode. Als je een ander huis wilt kopen, dan kan deze lening worden terugbetaald als het oude huis verkocht is. Dat is de definitie van een normaal overbruggingskrediet. Maar wat is er zo bijzonder aan het overbruggingskrediet bij de KBC?

Ten eerste, bij de KBC is een overbruggingskrediet voordeliger, je betaald minder waarborgkosten. Het is ten tweede flexibeler, en ten slotte: je betaald ook geen schattingskosten. Dus de schatting van de waarde van je oude huis, is geheel kosteloos! Wij adviseren helemaal niets, dit zijn alleen de 3 punten waarbij een overbruggingskrediet van de KBC aanzienlijk verschilt ten opzichte van overbruggingskredieten bij andere banken.